INFO

TARVAANRANTA sijaitsee Laukaan Tarvaalassa, osoitteessa Koskenrannantie 111, noin 10 kilometrin päässä Laukaan kirkonkylältä ja noin 30 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta.

HINNASTO – Eri kohteiden hinnoittelut on kerrottu kunkin esittelysivuilla. Asiakkaat voivat halutessaan vuokrata liinavaate/pyyhe -setin, joista veloitamme 5€ / kpl (sis ALV).

KAUPAT – Lähin kauppa sijaitsee Tarvaalan Mustan Korpin yhteydessä vajaan 2 kilometrin päässä. Laukaan kirkonkylällä on useita kauppoja, ravintoloita ja apteekki.

KALASTUS – Ympäristössä on erinomaiset kalastusmahdollisuudet. Lisätietoa kalastusluvista TÄÄLTÄ

LINTUTORNI – Tarvaanrannassa sijaitsee myös lintutorni, mistä avautuu hyvä näkymä viereiselle kosteikkoalueelle ja paikka soveltuu erinomaisesti esim lintujen bongaamiseen.

NÄHTÄVYYDET   Laukaassa on useita nähtävyyksiä kuten aivan lähellä sijaitseva Tarvaalankoski, sekä Sarakallion kalliomaalaukset. Lisää paikallisista tapahtumista ja nähtävyyksistä voi lukea Visit Laukaa -sivustolta.

VESISTÖ  – Tarvaanranta sijaitsee Päijänne-Keitele -kanavayhteyden varrella ja paikalle on mahdollista tulla myös vesiteitse. Vesiteitse paikalle pääsee Laukaan satamasta, Lievestuoreen satamasta ja Jyväskylän satamasta.